fredag 9 september 2016

Nynäshamn-Gdansk färja till Polen


Det har blivit enklare och roligare att åka till Polen. Som turistdestination har Polen även utvecklats till att erbjuda en mängd varierande underhållning och aktiviteter under de senaste åren. Nu finns det något som faller alla i smaken. Här kan du som kulturintresserad insupa historiens vingslag. Det går även alldeles utmärkt att ta en spaweekend i detta förträffliga land som erbjuder några av de bästa spa-behandlingar som kan hittas. Tänker du dig att semestra i Polen är Sopot ett perfekt val där du hittar fina hotellanläggningar med närhet till sol och bad samt övriga nöjen. Är du den som vill åka till Polen för fest, barer, nattklubbar och övriga partynöjen så sviker inte detta turistland på det planet heller.

Hur tar du dig då till detta mecka för alla resenärer? Du kan ta flyget som är det mest traditionella reseverktyget, men du kan även ta färja till Polen som utgår från fyra olika svenska städer. När det gäller den mest centrala delen av Sverige som många åker ifrån finns Nynäshamn-Gdansk färja, vilket är ett bra alternativ för den som vill ha ut mer än vad flyget ger för din resa.

Ta Nynäshamn-Gdansk färja och upplev resan till Polen på rätt sätt

Det finns ett flertal färjelinjer som trafikerar Nynäshamn-Gdansk. Resan tar cirka 19 timmar, men det gör absolut inget. Här kommer du att stiga ombord på en färja som har allt du behöver. Här kan du hyra hytt och besöka barer, restauranger och få all den underhållning eller lugn du vill ha. En biljett för Nynäshamn-Gdansk färja kostar mellan 450-1000 kronor, och i vissa fall kan priset för hytt tillkomma. På färjan kan du ta med dig bil för extrakostnad samt även cykel. Att ta Nynäshamn-Gdansk färja kommer att ge din resa ett mycket större värde än att ta det konventionella och tråkiga flyget. Gör din resa till Polen till en upplevelse redan från start. Ta färjan till Polen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar